24ste editie 25 en 26 september 2021

Let’s Fiesta Together!!

Daar is ‘m! Daar is ‘m! 

Fiesta !! Fiesta Mundial !!

Na vele maanden van plannen, afstellen, hertekenen en uitstellen, is het zover. Weg met corona, we gaan eindelijk nog eens scoren en feesten, en meer dan ooit in ploegverband.

Onder het motto “Let’s Fiesta Together” brengen we iedereen samen op Fiesta Mundial, het sympathiekste festival van de Kempen voor jong en oud.
Het wordt een totaal nieuw festival dan de vorige 23 edities. Het wordt ook een testcase met het oog op onze 25ste editie in 2022.

Fiesta Mundial 2021 gaat door op zaterdag en zondag 25 & 26 september 2021, voor de eerste keer op onze eigen Plaza Fiesta. Niet meer in de speeltuin van het recreatiepark dus, maar een schitterende oase tussen de zandduinen van de Keiheuvel.

Het wordt een aparte versie, maar met dezelfde wereldspirit, foodstands uit alle windstreken en animatie voor jong en oud. Met veel dans en muziek ook, vaneigens: een greep uit het programma-aanbod tot nog toe: ‘The Radar Station’, ‘Blak Juju’  en ‘Jean et les Flamands’.

Om het allemaal veilig te houden en flexibel te kunnen omgaan met verschillende scenario’s, korten we Fiesta Together in tot twee dagen, met een maximum van 1500 bezoekers, zonder zuiderse markt en kleiner aantal workshops. Zullen wél van de partij zijn: vaccinatiepas en de PCR testen. 

Fiesta Mundial met zijn grote team aan enthousiaste vrijwilligers staat borg voor gezelligheid, voor ontdekking en voor kwaliteit, maar met een boodschap om oog te hebben voor de kwetsbare mens en milieu. Om woord bij daad te zetten verdelen wij de opbrengsten onder lokale goede doelen. 

Laat u meedragen op de positieve vibes van Fiesta Mundial 2021 en duik samen met vrienden en familie in ons bruisend & veilig werelds feest!

Meer info over het nieuwe Fiesta en over het nu al vastgelegde programma vindt u op deze site en op Facebook
Boeken kan vanaf nu on-line, wees er snel bij. Vol = vol! Goal!

Think Positive, Think Fiesta!’