Vrijwilligers gezocht!

FIESTA MUNDIAL ZOEKT M/V MET TALENT, PASSIE EN/OF GOESTING!

Tijdens het festival-weekend kun je kiezen uit verschillende taken en de uren die je werkt kun je dan ‘cadeau’ geven aan je “goede doel” naar keuze (zie hiervoor onze gesteunde projecten).  Maar ook jij als vrijwilliger wordt niet vergeten! Je mag natuurlijk gratis meefeesten, krijgt een exclusief medewerkers T-shirt en je wordt voorzien van de nodige hapjes en drankjes en bovenal een kei toffe sfeer. Dit wil je niet missen!!

REGISTREREN KAN DIRECT HIER!

Als je reeds voorheen bij Fiesta meegeholpen hebt, is de kans groot dat je gegevens in het systeem gekend zijn. Vraag een nieuw wachtwoord aan in het geval je je wachtwoord niet meer kent, doe een update van je gegevens en schrijf je in op de bestaande vacatures. Desgewenst kan je ook gewoon je beschikbaarheden opgeven.

Ken je je account nog dan kan je inloggen en verder je gegevens opgeven en inschrijven op de open vacatures (jobs). Je kan te allen tijde ook inloggen en je jobs bekijken.

Wil je je ook inzetten tijdens het jaar voor Fiesta Mundial? Join dan ons organisatieteam en stuur een mailtje aan: Guy.Bylemans@telenet.be